VELKOMMEN
BLÅ BOG
EN FEST
DUO / TRIO
BOOKING
LINKS
e-mail me


BLÅ BOG

 

Poul Anker`s voksenliv har i vid udstrækning været i musikkens tegn!

Den helt store interesse for musik kom i 16-17 års alderen, hvor et trommesæt og en elektrisk guitar blev købt af en skolekammerat, der stod og manglede penge. Trommesættet blev stillet op i forældrenes have - og efter en time kom naboen og kiggede. Han ville gerne "se det lange søm, som han havde hørt blive banket i..."!

Sammen med nogle venner fra Kegnæs, blev det første orkester dannet i 1975, nemlig "Light Trace". Efter et par år stoppede orkestret, og Poul Anker var i 1977 med til at danne et nyt orkester, nemlig "Fantasy". I 1981 stoppede  medlemmerne i "Fantasy" samarbejdet, og efter et par udskiftninger, skiftede orkestret navn til "Fancy".

"Fancy" blev i sommeren 1984 et professionelt orkester, hvor de startede med en 2 måneders kontrakt i Bergen i Norge. Herefter gik det slag i slag, og allerede i foråret 1985 blev "Fancy" udvalgt til at være backing-orkester for Se & Hør`s Amatør Grand Prix, hvor Dario Campeotto var konferencier. "Fancy" blev igennem årene omtalt med stor respekt i hele musikbranchen. Åbningsceremonien i Tivoli i København samt andre celebre begivenheder blev tildelt "Fancy" - begivenheder, der tidligere kun var blevet tildelt store udenlandske orkestre. Efter at have eksisteret i over 20 år, og med en del udskiftninger igennem årene, valgte "Fancy" at stoppe som optrædende show-band i sommeren 2002, men den dag i dag mødes de 4 oprindelige "Fancy´er" stadig og kunne således d. 23. juni 2006 fejre gruppens 25-års jubilæum ved et stort arrangement i Sønderborg.

Poul Anker stoppede sin professionelle karriere i "Fancy" med udgangen af 1987. I dag har han bookingbureauet BookingNET samt Management Syd. Det hele styres fra kontoret i Høruphav på Sydals.